Hø, lort og skrammel!

Jeg er glad for gamle film, jeg er glad for B-film, og jeg er altid nysgerrig. Dårlige film er ikke altid en dårlig filmoplevelse. Især ikke i godt selskab.

Men der er mange stinkere, naturligvis, og jeg har set en god røvfuld i tidens løb. Her er de værste, jeg har anmeldt. Hold dig langt, langt væk fra dem. Nu er du advaret!

Senest opdateret den 9. oktober 2021.

10. Bloodrayne

[…] Med smukke Kristanna Loken som hårdtslående dhampyr, selveste Ben Kingsley som ondskabsfuld vampyrkonge og andre solide navne som Michael Madsen på rollelisten skulle man tro, der var lagt i ovnen til en ordentlig røvbasker. Men nej?! Læs mere

9. Bloodrayne 2

Uwe Boll. Husk navnet og hold dig fra hans film. Jeg mener det. Han stod bag den første Bloodrayne-film, der var chokerende elendig […] Denne gang er det ikke lykkedes ham at kapre én eneste Hollywood-stjerne. Kristanna Loken er uden tvivl løbet skrigende bort… Læs mere

8. The Shiver of Vampires

[…] Som ventet er Rollin stadig Rollin. Filmen er langsom og prætentiøs. Han dvæler længe ved sin egen scenografi, og der sker meget lidt i større dele af filmen. Han går mere op i formen end fortællingen, og nogle af hans kreative valg er grinagtigt besynderlige. Læs mere

7. Ih, det var dog den stiveste

[…] Og som om det ikke var nok til at garantere lummerheden, forhekses præstesønnen af en hævngerrig heksedatter, der forbander ham med en permanent erektion. Omgivet af liderlige og yderst hjælpsomme landsbypiger… Læs mere

6. Kat

[…] Kat må være et af de sidste danske gyserskvulp, og trods en habil rolleliste, er skvulp den helt rette beskrivelse, for der er ikke meget positivt at skrive om den. Læs mere

5. The Toy Box

[…] Håndværket er elendigt. Langt under B-niveau. Skrækkeligt skuespil og et forfærdeligt, usammenhængende manuskript. Der er en besynderlig indforståethed i handlingen, for ingen har bekymret sig for, om det er forståeligt for os andre. Hint: det er det ikke. Læs mere

4. The Iron Rose

[…] Lyder det spændende? Måske. Men det er forbløffende kedeligt. Tempoet er langsomt, og kameraet dvæler længe ved sære, uforståelige scener og personer. Det virker påtaget kunst-agtigt. Måske er det bare elendigt arbejde. Læs mere

3. Demoniacs

[…] Jeg har ikke set den til ende. Jeg beklager, men jeg orker ikke. Den elendigt udført, kunstnerisk prætentiøs og kedelig. Selv hvis man bare vil se lidt erotik, behøver man ikke lade sig pine i pauserne i mellem nøgenscenerne. Læs mere

2. Galaxina

[…] Uheldigvis er Dorothy Strattens skønhed det eneste positive ved Galaxina. Handlingen er dum og værst af alt, kedelig. Humoren er plat og kan dårligt kaldes humor. De visuelle effekter er pinligt ringe for en rumfilm, der lander midt i en tid med Alien, Star Wars og mange andre. Læs mere

1. China Salesman

[…] Hvis denne indledning på nogen måde har fået filmen til at lyde interessant, beklager jeg. Det kan ikke udelukkes, at man kunne have pakket det omtalte barslagsmål ind i en bedre film. Men China Salesman er en kandidat til titlen som den værste film nogensinde. Læs mere

Boblere

For mange år siden, før jeg lærte Uwe Boll at kende, satte jeg Alone in the Dark med Christian Slater på – og jeg stoppede efter fem minutter. Jeg skrev ikke en anmeldelse dengang, og jeg husker ikke meget andet end, at den var overraskende dårlig.

Nogle år senere, da jeg dykkede ned i mange såkaldte kultfilm, så jeg en større bid af Marquis de Sades Salò eller de 120 dage i Sodoma. Forfatteren lægger navn til begrebet sadisme, og både romanen og filmatiseringen er berygtet for sine brutale perversiteter. Filmen blev bandlyst i utallige lande i sin tid. Jeg var nysgerrig og kastede mig over den, men jeg måtte opgive undervejs pga. kedsomhed. Ja, jeg kedede mig sgu. Jeg fik aldrig øje på en historie, og den smule perversitet, der var, var ikke noget at skrive om. Måske nåede jeg aldrig til det værste, men jeg var ikke nysgerrig nok til at slæbe mig derhen.

Du finder flere boblere blandt de film, jeg har anmeldt og givet 3 hjerter. Jeg vil fremhæve Mordecai med Johnny Depp og Just Go with It med Adam Sandler og Jennifer Aniston. Begge er et par stygge stinkere og forbavsende dårligt arbejde af de normalt kompetente filmmagere.

Nøgleord: , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.