Pagten

Pagten (engelsk titel: Brotherhood of the Wolf, originaltitel: Le Pacte des loups) er en fransk actiongyser løst baseret på legenden om monstret fra Gévaudan, en vandrehistorie fra 1800-tallet, hvor mere end hundrede mennesker blev myrdet af et mystisk, ulvelignende dyr med et usædvanligt tandsæt.

Den er instrueret og co-skrevet af Christopher Gans, der også er manden bag bl.a. Crying Freeman og Silent Hill. Han har digtet videre på legenden og giver os en fortælling med både helte og skurke – og smukke kvinder. Heltene er en utraditionel duo bestående af Gregoire de Fronsac, ridder og kongelig naturalist, og Mani, indianer og kampsportsekspert, og de tager til Gévaudan for at deltage i jagten på det berygtede monster.

Jeg vil ikke afsløre for mange detaljer eller fortælle hvilke film og andre fortællinger, filmen minder mig om, for der er et godt mysterie begravet under lag af velkoreograferede actionscener og hyppige bordelbesøg hos Monica Bellucci. Det er med andre ord en blandet godtepose med mange godbidder indenfor horror, fantasy, action og erotik – kan man ønske sig mere?

Nøgleord: , , , , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *