The Guyver

The Guyver er løst baseret på en manga-tegneserie og handler om et mystisk stykke rumteknologi, der falder i hænderne på en ung mand og forvandler ham til “The Guyver,” en supersoldat i en biomekanisk kampdragt.

Den onde virksomhed Chronos, der eksperimenterer med mennesker og forvandler dem til super-monstre, er på jagt efter Guyver-teknologien, men den nye Guyver viser sig at være en yderst værdig modstander.

Det er en B-film, men produktionsniveauet er overraskende højt. De mange monster-kostumer er flotte, og man kunne sagtens have brugt dem i en alvorlig rumgyser, fantasy-film eller lignende.

Det er handlingen og til dels skuespillet, der trækker den ned. Selveste Mark Hamill er ganske vist på rollelisten, og det samme er David Gale og Jeffrey Combs fra Re-Animator samt Michael Berryman fra The Hills have Eyes, men de kan ikke improvisere sig til et bedre manuskript. Det er, hvad det er.

Den er heldigvis så dårlig, at den er god. Den er underholdende og sjov, oftest helt bevidst, og især skurkene er latterfremkaldende. Det er en god filmoplevelse for alle, der elsker B-film.

Jeg lander på 7 hjerter. Den fortjener en bedømmelse over middel, for den ved godt, hvad den er, og den gør det, den kan, ret godt. Blandt B-film er den i top.

Nøgleord: , , , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.