Transformers: De faldnes hævn

Sam og Mikaela er blevet kærester, og de forsøger at genoptage et almindeligt teenagelive efter begivenhederne i den første film, hvor de reddede verden sammen med Optimus Prime og de andre Autobots. Men så nemt går det ikke, for Megatron og hans Decepticons er dårlige tabere.

Transformers: De faldnes hævn er en fed film. Opskriften er præcis den samme som i etteren, men der er mere af det hele. Fede slåskampe mellem gode og onde robotter. Masser af action. Møglækre Megan Fox, der om muligt er blevet meget, meget hottere siden sidst. Michael Bay har opdaget, at hun er blevet kåret som verdens mest sexede kvinde, og han har naturligvis fyldt hendes garderobe med små shorts og stramme, nedringede toppe og sørget for masser af løbesekvenser i slow motion som i et klassisk afsnit af Baywatch. Det er billige point, men det virker.

Det eneste minus er den barnlige humor, der også satte sit præg på den første film. Den er stadig rettet mod et yngre publikum. Et publikum, der kan lege med figurerne uden, at nogen kigger mærkeligt på dem. Men Megan Fox og alle hendes vidunderlige attributter. De må være til alle os andre.

Nøgleord: , , , , , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *