Varme drenge 2 – Dagen derpå

Hele holdet er tilbage i Varme drenge 2. Pee Wee er ikke længere jomfru, og han praler med sine mange erobringer, selvom han kun har været sammen med Wendy. De andre udfordrer ham til at finde en dame til dem også, når nu han kender så mange.

I mellemtiden er Beulah Balbricker atter på krigsstien, og denne gang har hun allieret sig med en lige så anti-sex-fikseret præst. De forsøger at nedlægge skolens opsætning af Macbeth, fordi Shakespeare er noget liderligt snavs i deres øjne.

Humoren er den samme, lige så plat, lummer og politisk ukorrekt. Den fungerer på alle de samme præmisser på både godt og ondt. De varme drenge bruger al deres tid på jagte skørter, drille hinanden og bekæmpe den gamle heks m.fl. Det er fjollet, lystigt og fin underholdning, hvis man kan tåle, at det også er dumt og plat.

Typisk toer, fin ungdomsfilm

Lige som i etteren berører den også mere alvorlige temaer, og det løfter den trods alt, selvom den ikke kan løbe fra at være en plat, lummer sag. Hvilket den heller ikke ønsker.

På mange måder er det en typisk toer. Der er meget af det samme i nye varianter og enkelte overraskelser. Men de alvorlige temaer fylder mere denne gang, og det gør den (næsten) bedre end etteren. Der er mere tyngde, og det klæder den. Det er en fin, lille ungdomsfilm.

Der findes også en treer, men den har jeg desværre ikke, så den må vente til en anden god gang.

Nøgleord: , , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.