Game Over, Man!

Adam Devine, Anders Holm og Blake Anderson, bedre kendt som de tre arbejdssky elementer i TV-serien Workaholics, samt Kyle Newacheck, der gæsteoptræder som deres pusher og i øvrigt har instrueret cirka halvdelen af episoderne, har arbejdet – og fjollet rundt – siden 2006, hvor de formede komediegruppen Mail Order Comedy.

De fire venner har slået hovederne sammen igen og udtænkt Netflix-filmen Game Over, Man!, som er kraftigt inspireret af – og ikke lægger skjul på det – Die Hard. Anders har skrevet manuskriptet, Kyle har instrueret, og de tre frontmænd har fået nye navne, jobtitler og få andre karaktertræk, men ellers har de ikke flytte sig langt fra Workaholics.

Det lyder uoriginalt, og det er det egentlig også, men det gør ikke spor. Filmhistorien er fuld af komikere, som gør det, de gør bedst, igen og igen, og når du har en gruppe med god kemi, skal du heller ikke ændre alt for meget, men holde fast i det, der virker.

Humoren er plat, og der er enkelte steder, hvor den falder til jorden, men det meste af tiden fungerer den, og den absurde situationskomik er ofte helt genial. Selvom idéen er tyvstjålet fra Die Hard, blot med tre uduelige og ualmindeligt heldige hovedpersoner i stedet for en snarrådig og hårdfør politimand, er der så mange overraskelser, at den holder hele vejen.

Nøgleord: , , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.