De værste film!

Jeg er glad for gamle film, jeg er glad for B-film, og jeg er altid nysgerrig. Dårlige film er ikke altid en dårlig filmoplevelse. Især ikke i godt selskab.

Men der er mange stinkere, naturligvis, og jeg har set en god røvfuld i tidens løb. Her er de værste, jeg har anmeldt. Hold dig langt, langt væk fra dem. Nu er du advaret!

Klik på billederne i listen for at læse mine anmeldelser af filmene.

Senest opdateret den 6 juni 2023. John Travoltas rumthriller blev banket af tronen som den værste film nogensinde.

10. The Toy Box

9. The Iron Rose

8. Drowning by Numbers

7. Demoniacs

6. The Star Wars Holiday Special

5. Galaxina

4. China Salesman

3. Poultrygeist: Night of the Chicken Dead

2. Battlefield Earth

1. Violence in a Women’s Prison

Boblere

For mange år siden, før jeg lærte Uwe Boll at kende, satte jeg Alone in the Dark med Christian Slater på – og jeg stoppede efter fem minutter. Jeg skrev ikke en anmeldelse dengang, og jeg husker ikke meget andet end, den var overraskende dårlig.

Nogle år senere, da jeg dykkede ned i mange såkaldte kultfilm, så jeg en større bid af Marquis de Sades Salò eller de 120 dage i Sodoma. Forfatteren lægger navn til begrebet sadisme, og både romanen og filmatiseringen er berygtet for sine brutale perversiteter. Filmen blev bandlyst i utallige lande i sin tid. Jeg var nysgerrig og kastede mig over den, men jeg måtte opgive undervejs pga. kedsomhed. Ja, jeg kedede mig sgu. Jeg fik aldrig øje på en historie, og den smule perversitet, der var, var ikke noget at skrive om. Måske nåede jeg aldrig til det værste, men jeg var ikke nysgerrig nok til at slæbe mig derhen.

Siden jeg oprettede listen, er flere film strøget ind, og Uwe Bolls Bloodrayne og Bloodrayne 2 er røget ud. Det ændrer dog ikke på, at de begge er rædsomme film. De er blot ikke i blandt de 10 værste længere.

Du finder flere boblere blandt de film, jeg har anmeldt og tildelt 2 eller 3 hjerter. Jeg vil bl.a. fremhæve Mordecai med Johnny Depp og Just Go with It med Adam Sandler og Jennifer Aniston. Begge er et par stygge stinkere og forbavsende dårligt arbejde af de normalt kompetente filmmagere.

Nøgleord: , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.