Bloodrayne 2

Uwe Boll. Husk navnet og hold dig fra hans film. Jeg mener det. Han stod bag den første Bloodrayne-film, der var chokerende elendig. Han er også manden bag Alone in the Dark med Christian Slater, som jeg satte mig for at se på et tidspunkt og stoppede efter fem minutter.

Han producerer, instruerer og skriver sine film selv, og han finansierer dem gennem sit eget produktionsselskab. Det gør ham til en farlig mand, for han er ikke til at stoppe, og han tager ikke imod kritik. Han har kaldt sine kritikere for retards og talentløse wannabees, der burde tage hjem og kneppe deres mødre. Og så har han sagsøgt sine distributører pga. elendige salgstal.

Men jeg besluttede mig for at se Bloodrayne 2 alligevel.

Denne gang er det ikke lykkedes ham at kapre én eneste Hollywood-stjerne. Kristanna Loken (hun spillede Bloodrayne i Bloodrayne) er uden tvivl løbet skrigende bort, og hendes stedfortræder kan alligevel intet stille op. Historien er tynd og hullet som en schweizerost, replikkerne er elendige og skuespillerne lige så – eller også bliver de det i hænderne på Uwe Boll.

Nogle film er så dårlige, at de er underholdende alligevel – endda gode på deres egen sære måde. Men Uwe Bolls film er dårlige, at den dag vi opfinder en tidsmaskine, tager vi tilbage og knepper hans mor, så hun kan få en søn med bedre filmsmag.

Nøgleord: , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.