Not Another Teen Movie

Not Another Teen Movie er en parodi på teenage-komedier og andre ungdomsfilm. Selveste Captain America, dengang 20-årige Chris Evans er skolens populære fyr, og 19-årige Chyler Leigh, i dag bedst kendt som Supergirls søster, er den nørdede pige med brillerne og det kiksede tøj.

I bedste She’s All That-stil vædder Evans og gutterne om, at han kan forvandle skolens mest kiksede pige til ballets dronning. I bedste spoof-stil vil en pukkelrygget, en albino og et par siamesiske tvillinger være alt for nem en udfordring. Valget falder derfor på pigen med briller, hestehale og kikset tøj. Ingen kan fikse den slags, vel?

Filmen stikker kærligt og ind i mellem i alvor til de utallige klichéer i genrens mange andre film. Alt og alle får en tur. Samtidig er den ikke bleg for at udnytte de samme virkemidler, især nøgenhed og sex. På flere punkter går den væsentligt længere end sine inspirationskilder. Alt i den gode spøgs tjeneste.

Det er ikke en anmelderrost film. Tværtimod. Den scorer 28 procent på Rotten Tomatoes, og det er især toilet-humoren, der står for skud.

Ja, der er masser af platheder, men der er også nogle gyldne, omend stadig, oftest, lumre øjeblikke. De unge stjerner, vi kender så meget bedre i dag, gør det godt, og mellem bryster og bagdele og WTF-scener gemmer sig faktisk en fin, lille, sød komedie.

Nøgleord: , , , , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.