Sucker Punch

Sucker Punch foregår i 1960’erne, hvor en ung pige forsøger at stoppe sin stedfar, da han vil misbruge hendes lillesøster. Uheldigvis går det grueligt galt, og han får hende erklæret sindssyg og indlagt på en anstalt, hvor hun vil få det hvide snit. Så hun flygter fra den barske virkelighed ind i en fantasifuld verden, hvor hun har evner og midler til at kæmpe for sit liv og måske finde en udvej.

Det er en fremragende, medrivende, visuelt imponerende, original og uforudsigelig film. Handlingen overrasker positivt, og den indeholder meget, meget mere end jeg forventede på baggrund af de trailere, jeg har set. Den foregår i et fantastisk univers, der mixer science fiction og fantasy, men historien bag de mange lag er samtidig jordnær, menneskelig og tragisk. En fantastisk cocktail og en virkelig original idé.

Jeg forstår ikke, at den får så mange høvl. Det var en fremragende filmoplevelse. For ikke at nævne soundtracket. Den har det fedeste soundtrack. Lige som filmen er et mash-up af genrer, er soundtracket fuld af mash-up-numre, der mixer genrer og kunstnere på tværs af årtierne.

Nøgleord: , , , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.