The Beekeeper

Jason Statham er ikke nogen helt almindelig biavler.

Jason Statham er tilbage i The Beekeeper, og han er ondere i sulet end nogensinde. Som en anden John Wick pløjer han sig igennem horder af svindlere, deres sikkerhedsvagter og sågar lejemordere for at hævne en ældre dame, han boede til leje hos.

Instruktøren er David Ayer, kendt for bl.a. Fury og Suicide Squad. Manuskriptforfatteren er Kurt Wimmer, hvis skriverier er en blandet landhandel. Jeg vil fremhæve Law Abiding Citizen, The Recruit og Equilibrium.

Sammen har de begået en voldfed hævnfilm med masser af lækker action, både velkoreograferede nærkampe og store eksplosioner. Men vigtigst af alt; de slemme drenge prygles, så de tuder som småbørn.

Det er brutalt, det er blodigt, og det er mægtigt opfindsomt. Alle tænkelige rekvisitter tages i brug, fra tunge maskiner til kontorartikler. Den vækker som nævnt minder om John Wick, men Wimmers egen Law Abiding Citizen er også en oplagt sammenligning.

Hvis du elsker vold (altså i film), Jason Statham med skovmandsskæg og tilhørende skjorte samt røvflækkende retfærdighed, er The Beekeeper din nye yndlingsfilm.

Nøgleord: , , , , , , , , , , , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.