The Big Bang Theory

The Big Bang Theory er en komedieserie fra 2007. Den stoppede i 2019 efter 12 sæsoner og 279 afsnit. Jeg har altid været vild med den, men jeg har aldrig set den fra start til slut. Heldigvis er den landet på HBO.

Den følger fire nørder, geniale fysikere og ingeniører indenfor hver sit felt, men også gode, gammeldags nørder, der dyrker alle de nørdede ting, du kan komme i tanke om. Især science fiction og fantasy, tegneserier, rollespil og meget, meget andet.

Da Leonard mødte Penny

De primære hovedpersoner, i hvert fald i begyndelsen, er Leonard og Sheldon, der bor sammen, og Penny, deres nabopige, som Leonard falder for ved første blik. Hun er deres diametrale modsætning. En af skolens populære piger, så at sige. Men ikke en af de lede piger.

Forholdet mellem Leonard og Penny er et fast omdrejningspunkt. Man kunne kalde dem seriens Ross og Rachel. Men med tiden får de alle deres egen historie, og flere kvinder føjes til flokken.

Jeg er vild med den. Jeg elsker de fire nørder og den humor, der opstår i deres interaktion med hinanden og andre, især Penny. Der opstår utallige misforståelser og forviklinger, fordi de nærmest er fra forskellige verdener.

En ode til nørder

Humoren tager udgangspunkt i de mange særheder og den nørdede subkultur, men det er gjort med kærlighed og glimt i øjet. Jeg er selv nørd, og jeg føler mig hjemme i deres selskab. Jeg kan relatere til dem og deres oplevelser – og vanskeligheder.

Som en hver god, klassisk sitcom er den ikke bare sjov, men også varm og fuld af sjæl. Man elsker dem, man føler med dem, man følger dem i medgang og modgang.

Hvis du ikke har set den, kan jeg varmt anbefale den. Den ligger på HBO.

Nøgleord: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.