Willy’s Wonderland

Willy’s Wonderland er en indie-gyserkomedie fra 2021 med Nicolas Cage som producer og tavs (but deadly) rengøringsrøvsparker.

Han punkterer på farten i sin brølende Camaro. Den lokale mekaniker tager kun imod kontanter, og den lille flække af en landsby har ingen fungerende hæveautomater, så han accepterer et rengøringsjob i en nedlagt familierestaurant, der viser sig at huse en flok morderiske furbots.

Præmissen er skør, men superfed og fuld af kultfilmspotentiale. Cage er selv blevet en kultfigur med årene, og Willy’s Wonderland er et af pletskuddene. En sort komedie med masser af blodige løjer.

Den er ikke perfekt. Den svinger mellem tumpet og totalt sej. Der er en del fjogede detaljer og øretæveindbydende bifigurer, men der er også masser af fede actionscener.

Cages rolle er en tavs fremmed, og når jeg siger tavs, mener jeg TAVS. Han har ikke én eneste replik. Det fungerer fint det meste af tiden, men enkelte steder bliver det kunstigt. Det kunne de måske have håndteret anderledes, eller også skulle de have ladet ham grynte lidt nu og da, måske endda enkelte ord. Men overordnet set er han ret fed.

I skrivende stund kan du se den på Netflix.

Nøgleord: , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.