Zombieland

Det meste af Jordens befolkning er forvandlet til frådende zombier. Colombus (Jesse Eisenberg) er en ung mand, der har overlevet ved at følge en række enkle, fornuftige regler. På sin vej gennem USA møder han Tallahassee (Woody Harrelson), der er en uforsigtig hidsigprop, og de beslutter sig for at følges ad. Senere møder de søstrene Wichita (Emma Stone) og Little Rock (Abigail Breslin).

Zombieland er en zombiefilm. Punktum. Den ikke spilder tiden med at pege fingre ad gale videnskabsfolk eller hemmelige organisationer. Der er ingen ny og spændende årsag til, at alle er blevet til zombier for 117. gang i Hollywoods historie. Det er en zombiefilm, og der er zombier overalt. Lev med det. Eller dø. Og bliv spist.

Det er en underholdende popcornfilm, og der er masser af sort humor. Der er et enkelt øjeblik eller to, hvor den minder os om, hvor sørgeligt det egentlig ville være, hvis alle blev forvandlet til zombier. Men det er kortvarigt, og hvis Zombieland har et budskab, er det nok nærmere være, at intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Og selvom du har set det hele før, er der ikke noget, du ikke orker at se igen. Tværtimod. Zombieland er et frisk pust i en ellers overfyldt genre.

Nøgleord: , , , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *