Aerobicide

Aerobicide, også kendt som Killer Workout, er en slasher-gyser fra 1987. Som den vakse læser kan regne ud, er handlingen centreret omkring et motionscenter, hvor flere velformede motionister myrdes af en mystisk seriemorder.

Det er en tynd omgang, selvom produceren, forfatteren og instruktøren David A. Prior (Deadly Prey) har forsøgt at overraske med både uventede drejninger og ekstra subplots. For handlingen er drevet af dumme personer, der begår dumme handlinger, og ligegyldige personer, der myrdes før, du lærer dem at kende.

Balder af stål

De er formentlig startet med ideen om storbarmede aerobic-damer i g-streng og balder af stål. Masser af spilletid (hø-hø) er afsat til dem, og det er da ikke helt ringe at se på, selvom den gamle film er en smule ulden.

Men de tilfældige myrderier, skænderier og slåskampe, der fylder resten af tiden ud, er en kluntet, halvkedelig omgang. Hvis du piller myrderierne ud, er det som at se en 80’er-pornofilm uden sex. Men myrderierne hjælper ikke meget heller.

Dels er de som nævnt ret tilfældige, og ofrene er ligegyldige statister. Men seriemorders foretrukne våben er også et usædvanligt fesent valg: en stor sikkerhedsnål. Bortset fra lidt blod er det temmelig tamt. Så jeg ender på fire hjerter.

Nøgleord: , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.