American Ninja 3: Blood Hunt

Steve James er atter med som Curtis Jackson.

American Ninja 3: Blood Hunt er en actionthriller fra 1989 instrueret af Cedric Sundström. Han er også manden bag den fjerde film i serien samt andre billige actionfilm såsom Captive Rage og The Revenger.

Den amerikanske ninja fra de to forgængere, Michael Dudikoff, har taget en pause. Han frygtede at brænde ud i ninjagenren, men han var også politisk motiveret. Filmen blev optaget i Sydafrika, og han var imod apartheid.

Filmfolkene har i stedet opfundet en ny karakter, Sean Davidson. Han er ninjatrænet og stiller op i en karateturnering arrangeret af filmens skurk, der søger et “supermenneske” for at demonstrere sit nye terrorvåben.

Ja, det er plotmæssigt lige så skørt som forgængeren. Åbenbart kan skurken ikke finde en egnet kandidat i sin store ninjahær. Derfor arrangerer de karateturneringen, og efter allerførste kamp vælger de Sean.

Slåskampe og atter slåskampe

Så går det meste af filmen med at lokke Sean i en fælde. Da det endelig lykkes, erfarer vi, at supervåbenet er en virus. De mener åbenbart, at potentielle karatemestre er særligt immune. Som jeg sagde. Det er skørt.

Plottet er usammenhængende. Selv dialogen snubler rundt i flere scener. Intet giver mening, men alle lader som om, og de spartler hullerne med slåskampe og atter slåskampe. Kun afbrudt af en flyvetur med hangglidere.

Jeg morede mig ganske fint, men jeg er nødt til at trække hjerter fra. Selvom der er masser af actionhygge, er det en meget dum film. Men det skal ikke afholde mig fra at anbefale den. Du kan sagtens få et godt grin.

I skrivende stund kan du se den på Prime Video.

Nøgleord: , , , , , , , , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.