Army of Thieves

Army of Thieves er en kupfilm og actionkomedie fra 2021 produceret af Zack Snyder. Det er en prequel til Army of the Dead, og handlingen følger pengeskabstyven Ludwig Dieter spillet af Matthias Schweighöfer. Han har i øvrigt også instrueret den.

Den foregår i Europa seks år før Army of the Dead. Udbruddet er lige begyndt i USA. I Tyskland arbejder Dieter som bankekspedient, og i fritiden laver han youtube-videoer om sin hobby: at bryde ind i pengeskabe.

En dag bliver han tilbudt at deltage i et rigtigt kup sammen med en rigtig bande bankrøvere. Han slår til, da det viser sig, at de vil bryde ind i en række sagnomspundne pengeskabe designet af en legendarisk pengeskabsmager.

Dieter-bandens store kup

Det er en kupfilm med masser af sort humor, skæve karakterer og situationskomik. En herlig blanding af Olsen-banden, Ocean’s 11 og Guy Ritchies gangsterfilm.

Dieter er fortælleren, og tonen vokser ud af hans søde, kejtede væsen. Derfor er den meget forskellig fra Army of the Dead, selvom de er en del af samme univers. Den er sjovere, mindre voldelig, og der er ingen zombier – kun i nyhederne fra USA.

Jeg synes faktisk, at den er bedre. Jeg elsker kupfilm. Humoren er skøn, og det samme er Dieter. Jeg har lyst til at se mere med ham.

Du kan se den på Netflix.

Nøgleord: , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.