Black Scorpion

Er du til B-film, Roger Corman og letpåklædte superheltinder, vil du muligvis kunne li’ Black Scorpion, en Roger Corman-produceret b-serie fra 2001 med en selvtægtskvinde, der er lige så veludstyret, som hun er nedringet. Hendes badedragt af et superheltekostume giver til både gården og gaden, men det er da muligt, at høje cirkelspark er nemmere i en g-streng. Og så kan hun hurtigt klæde om, når hun skal skifte til dagjobbet som politikvinde.

Figuren er original og så dagens lys i en Roger Corman-film fra 1995 med Joan Severance fra Ka’ du høre hvad jeg ser som den lædersvøbte heltinde. Jeg har hverken set den eller fortsættelsen fra 1997, og ingen af dem er tilgængelige på Amazon Prime, desværre. Det er TV-serien til gengæld. Den er baseret på filmene og en fortsættelse, men du behøver ikke se dem først. Alt, du har brug for at vide, har du allerede gættet. Hun er en maskeret superhelt, der bekæmper superskurke. Badabing, badabom.

Ualmindeligt dumt

Der er masser af campyness, men niveauet er uhyggeligt lavt, og selvom det nu og da er underholdende og ufrivilligt morsomt, er det også bare skidt det meste af tiden. Jeg orker kun at se et afsnit her og der, når jeg trænger til noget dummere end ualmindeligt dumt. Af en eller anden grund drages jeg ofte til at se et afsnit mere, men jeg ville ikke være i stand til at binge den.

Det mest positive er, at heltinden er en smuk kvinde, og jeg ville ønske, opløsningen var bedre, men det er en ekstraordinært billig TV-produktion, og ingen har brugt penge på at restaurere den. Der er også gensyn med flere Playboy-modeller (Lisa Boyle, Julie McCullough, Alison Armitage) som kvindelige superskurke, og så er den mandlige hovedrolle, Darcys politimakker, ingen ringere end Scott Valentine, bedre kendt som Mallorys kæreste Nick i Blomsterbørns børn.

Batman og Gækkeren

Selveste Adam West har en rolle som en tilbagevendende superskurk i hele fem afsnit. Frank Gorshin, der spillede Gækkeren overfor Adam West i den gamle Batman-serie, dukker også op i et enkelt afsnit.

Jeg kan ikke give den mere end fire hjerter, selvom Adam West næsten fortjener alle ti for sin brave indsats. Men den drager mig tilbage igen og igen, så den har et eller andet, og måske er den lige noget for dig. I så fald kan du se den på Amazon Prime.

Nøgleord: , , , , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *