Black Sheep

Black Sheep er en New Zealandsk gyserkomedie fra 2006, og den handler om noget så New Zealandsk som får. Dog med den lille forskel, at disse får er genmodificerede, kødædende zombiefår.

Henry Oldfield er en ung mand, der lider af en fårefobi efter en skræmmende oplevelse i barndommen. Han vender hjem til sit barndomshjem, en fårefarm, for at konfrontere sin frygt og opnå en eller anden form for afslutning. Uheldigvis har hans storebror, der driver farmen, eksperimenteret med genmodificering, og timingen kunne ikke være værre.

Det er som nævnt en gyserkomedie, men der er alt for langt i mellem latteranfaldene, og selvom grundideen sørger for en gennemgående absurditet, der trækker i smilebåndet ved flere lejligheder, ville jeg ønske, at de havde lagt flere kræfter i komikken.

Som gyser og zombiefilm er den okay, men heller ikke meget mere. Den følger gængse opskrifter, blot med får i stedet for zombier. Den er bedst, når der er action, for skuespillet er skidt, historien er tynd og komikken halter. Jeg har set bedre zombieparodier i både Cooties og Scouts Guide to the Zombie Apocalypse.

Nøgleord: , , , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *