Blade: Trinity

Wesley Snipes er tilbage i den eneste rolle, han for alvor har haft succes med i de senere år, nemlig vampyrdræberen Blade. Der er tale om tredje og muligvis sidste kapitel i det, der nu er en trilogi, og traditionen tro er der mere af alt, hvad hjertet måtte begære.

Blade må i denne omgang kæmpe på flere fronter: mod FBI, da han bliver anklaget for et mord, han ikke har begået, og mod en urgammel satan af en vampyr, der er så mægtig, at han også kan tåle dagslys. Til gengæld får han følgeskab af smukke, dejlige Jessica Biel, som spiller datteren til Blades gamle mentor, Whistler, samt en lige så smuk og dejlig mand, Ryan Reynolds, der er vokset betydeligt siden Van the Man og TV-serien med pigen og pizzarestauranten.

Den ondeste vampyr af dem alle, Drake – eller Dracula, som de kalder ham flere gange uden, at han på nogen måde er tro imod figuren Dracula på ét eneste punkt – matcher Blade i højde og drøjde, men han kan ikke måle sig med Stephen Dorff i den første film. I det hele taget savner Blade: Trinity en ordentlig historie. Men hvis du er med på den, kan du i stedet glæde dig over, at der er masser af action fra start til slut. Den er bestemt bedre end så meget andet fra samme skuffe, og den fungerer udmærket som en afslutning på trilogien.

Nøgleord: , , , , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.