Cannibal Women in the Avocado Jungle of Death

Cannibal Women in the Avocado Jungle of Death er en actionkomedie fra 1989 skrevet og instrueret af J. F. Lawton under pseudonymet J. D. Athens. Han har også instrueret The Hunted med Christopher Lambert og skabt V.I.P., en TV-serie med Pamela Anderson. Desuden har han skrevet film som Pretty Woman, Under Siege og Blankman.

I Californiens avocado-jungle huserer en stamme af ultra-feministiske kannibal-kvinder, som æder mænd. Det går ud over avocado-høsten, og den amerikanske regering frygter, at Sovjetunionen overtager verdensmarkedet vha. sine allierede i Sydamerika. Derfor rekrutterer de en anerkendt, midtersøgende feminist til at tage ind i junglen og forhandle med den mandeædende kvindestamme.

Det er en velproduceret B-film med kendte ansigter som Adrienne Barbeau (Flugtaktion New York) og Playboy-modellen Shannon Tweed. Der er masser af skønne, letpåklædte kvinder, og den er overraskende sjov, endda med vilje. Den gør tykt grin med både feminisme og såvel toksisk som bøvet maskulinitet.

Den fungerer også fint som en parodi på junglefilm og actioneventyr a la Indiana Jones. Tonen minder mig om klassikere som Høj pistolføring, og jeg er vild med, at Lawton overdramatiserer almindelige situationer som f.eks. at besøge San Bernadino, der faktisk er kendt som “The Friendly City.”

Nøgleord: , , , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.