Chasers

Chasers er en komedie fra 1994 instrueret af Dennis Hopper. Han er bedst kendt som skuespiller, men han har instrueret flere film, ikke mindst klassikeren Easy Rider.

Eddie Devane (William McNamara) er en flåderekrut med én dag tilbage før hjemsendelse. Uheldigvis får han en lorteopgave for kystpatruljen – en fangetransport – og en rigtigt træls makker, den benhårde Rock Reilly (Tom Berenger).

Fangen viser sig til gengæld at være en yndig overraskelse, da Tony Johnson i virkeligheden er Toni Johnson. Hun spilles af Playboy-modellen og Baywatch-pigen Erika Eleniak. Hun er dog ikke en nemmere opgave af den grund. Snarere tværtimod.

Der er mange større navne på rollelisten, men den er ikke så sjov som håbet. Nogle jokes lader til at være indforstået militær-jargon. Jeg fangede dem ikke. Andre er bare ikke sjove. Der er langt i mellem godbidderne.

Jeg vil næsten være så fræk at sige, at det bedste ved filmen er den barmfagre frøken Eleniak. Men det er ikke fordi, hun er sjov. Når man caster en Playboy-model, får man andre esser i ærmet. Hopper spiller dem alle ud. Det er billige point, men det kan noget.

Nøgleord: , , , , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.