Corridor Crew analyserer Justice League

Corridor Crew er en gruppe VFX-artister, der hygger sig med at analysere CGI-effekter og eventuelt forsøge at genskabe eller endda forbedre dem. Det er både lærerigt og underholdende.

Du kan følge deres Youtube-kanal, hvor du kan se flere hundrede videoer.

Jeg har først opdaget dem for nylig, og jeg har mange, mange videoer til gode. Her og nu vil jeg anbefale videoen herunder, hvor de sammenligner de to udgaver af Justice League. Da jeg kun har set 2017-udgaven én gang for fem år siden, blev deres analyse lidt af en øjenåbner.

De to film er ikke blot forskellige, fordi Zack Snyder bruger alle de optagelser og scener, Joss Whedon efterlod i klipperummet. De scener, begge film deler, er også klippet og endda indrammet forskelligt. Der er større forskel, end jeg lagde mærke til, da jeg så 2021-udgaven. Korridor-drengenes video får mig til at værdsætte The Snyder Cut endnu mere.

Nøgleord: , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.