Detective Pikachu

Detective Pikachu er en komedie fra 2019 instrueret af Rob Letterman, hvis øvrige film bl.a. tæller Goosebumps og Gulliver’s Travels. Den er baseret på Pokémon-franchisen, nærmere bestemt et computerspil fra 2016.

Handlingen er sat i Ryme City, hvor mennesker og pokémons lever i fred og harmoni. De små, fantasifulde skabninger jagtes ikke længere, og de kæmper kun i ulovlige undergrundskampe.

Ryan Reynolds lægger stemme til Pikachu, som i denne filmatisering er detektiv. Han leder efter sin forsvundne makker, politimanden Harry Goodman, sammen med Harrys søn, Tim. Harry var på sporet af noget stort.

Det er en børnevenlig actionfilm i samme ånd som Sonic the Hedgehog. Dele af plottet er forudsigeligt, men der er også et par gedigne overraskelser. Finalen minder om The Amazing Spider-Man på ét punkt.

Der er masser af scener og karakterer fra spillene. De fleste byder på god spænding og spektakulære effekter. Nu og da er det lidt indforstået for en outsider, som ikke kender spilfigurerne og deres egenskaber.

Men det er en hyggelig, lille søndagsfilm til sofaen. Sød, sjov og underholdende.

Du kan se den på HBO Max.

Nøgleord: , , , , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.