Hard to Kill

Hard to Kill er en actionthriller fra 1990 instrueret af Bruce Malmuth. Han har også instrueret Nighthawks med Sylvester Stallone og Rutger Hauer.

Steven Seagal er politimanden Mason Storm. Efter et mislykket mordforsøg havner han i koma i syv år. Da han vågner op, er han atter i fare. Men han undslipper med nød og næppe, og så er det hans tur til at slå igen.

Det er én af Steven Seagals bedste film. Der er ikke så mange af dem. Men de findes, og det er derfor, han stadig har en karriere efter alle disse år.

Det er en simpel actionfilm, og han spiller den rolle, han plejer, med et nyt navn i et nyt plot. Det fungerer fint, fordi plottet er tilpas interessant, og der er masser af action.

Han får selskab af selveste Kelly LeBrock, en af 80’ernes dejlige damer, kendt fra bl.a. Pigen i rødt og Tast mig, jeg er din. Hendes rolle som forelsket sygeplejerske er ikke synderligt interessant, men det er godt at se hende igen.

Jeg må indrømme, at de store gloser ikke står i kø. Især fordi den er simpel og ikke byder på store overraskelser. Snarere tværtimod. Men det er en fin actionfilm fra en svunden tid. Den er enkel, men underholdende.

Nøgleord: , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.