Hitman

Hollywood har filmatiseret endnu et computerspil, og denne gang blev det sørme et af vores egne, nemlig Hitman, som er udviklet af danske IO Interactive.

Desværre er plottet og historien en tynd kop te, og det er egentligt en skam, for der er masser af muligheder for at lave en ordentlig historie i denne genre og med denne karakter. Bourne-filmene er et godt eksempel på, hvor fedt det kan blive, hvis alle opper sig.

Historien i korte træk: Hitman røvrendes, Hitman bliver sur, Hitman vil have hævn, Hitman får en pige på slæb, Hitman hævner sig, Hitman gør en god gerning og sådan skal den mis barberes. Hollywood kan glæde sig over, at publikum i denne genre sædvanligvis ikke forlanger så meget af historien. De kan sagtens nøjes med rå vold og action, og det er der masser af.

Filmen når aldrig højere end niveauet for en søndagshyggefilm på sofaen. Men det er trods alt en af de bedre i den kategori, og der er flere tilpas gode actionscener, hvor Hitman får lov at blære sig. Det trækker den op på en middelkarakter. Lige akkurat.

Nøgleord: , , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.