Hitman

Hollywood har filmatiseret endnu et computerspil og denne gang blev det sørme et af vores egne, nemlig Hitman, som er udviklet af danske IO Interactive. Men lad det være sagt med det samme, at plottet og historien er tynd som en kop te brygget af Joakim von Ands butler, og det er egentligt en skam, for der er faktisk basis for at lave en ordentlig historie i denne genre og med denne figur, hvilket blandt andre Bourne-filmene er et godt eksempel på. Hemmelige agenter. Koldblodige lejemordere. Spændende sager.

Historien i korte træk: Hitman røvrendes, Hitman bliver sur, Hitman vil have hævn, Hitman får en pige på slæb, Hitman hævner sig, Hitman gør en god gerning og sådan skal den mis barberes. Hollywood kan glæde sig over at publikum i denne genre sædvanligvis ikke forlanger så meget af historien. De kan sagtens nøjes med rå vold og action. Og det er der masser af.

Hitman når aldrig højere end niveauet for en søndagshyggefilm på sofaen, men den er trods alt en af den bedre i den kategori, og der er flere tilpas gode actionscener, hvor Hitman får lov at blære sig. Det trækker den op på en middelkarakter. Lige akkurat.

Nøgleord: , , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *