Jonah Hex

Jonah Hex kæmpede for sydstaterne under den amerikanske borgerkrig, men han nægtede at følge ordre, da general Quentin Turnbull beordrede et angreb på uskyldige mennesker. Turnbull vendte sig mod Hex og myrdede hans familie for øjnene af ham. Men uheldigvis døde Turnbull under andre omstændigheder, så Hex blev dusørjæger for at slukke sin hævntørst.

Titelfiguren er en tegneseriehelt, ikke en superhelt som så mange andre, men en klassisk revolvermand fra det vilde vesten. Filmen er forsvundet i mængden på trods af store navne som Josh Brolin, John Malkovic og Megan Fox. Men det er ikke så mærkeligt endda, for selvom der er et par fede actionscener her og der, så er resten af handlingen kedelig, nærmest søvndyssende, og fuld af dårlige klicher.

Det er synd og skam, for den har alle de rigtige ingredienser, og jeg havde håbet på en actionproppet drengerøvsfilm a la Machete. Men den når ikke op på samme underholdende niveau, og selvom du kan bruge tiden på at nyde Megan Fox, er det ikke helt nok.

Nøgleord: , , , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *