Just Go with It

Danny (Adam Sandler) er en succesfuld plastikkirurg og evig ungkarl, der har opdaget, at en falsk vielsesring og en sørgelig historie om et ulykkeligt ægteskab er alle tiders scoretrick. Men så møder han en laber 23-årig (Brooklyn Decker), der også har noget mellem ørerne, og for første gang i mange, mange år ønsker han mere. Uheldigvis opdager hun den falske vielsesring i hans bukselomme, så han bilder hende ind, at han er ved at blive skilt. Men det siger alle gifte mænd, mener hun, så hun vil møde hans kommende ekskone. Og så Danny må overtale den eneste kvinde, han ellers kender, hans klinikassistent (Jennifer Aniston), en enlig mor med to børn, til at spille hans kone.

Just Go with It er meget, meget plat og én af de ringeste Adam Sandler-film, jeg længe har set. Han skraber seriøst bunden denne gang, og der var mange, lange, kedelige minutter, hvor jeg ikke grinede én eneste gang. Historien er ellers udmærket til en letfordøjelig, romantisk komedie, men der mangler alt det, der gør en sjov film sjov.

Det eneste plus er de to dejlige damer; 23-årige Brooklyn Decker, bedst kendt som bikini- og undertøjsmodel, og 42-årige Jennifer Aniston, der holder sig ualmindeligt godt.

Nøgleord: , , , , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *