Next

Frank Cadillac (Nicolas Cage) er en tryllekunstner fra Las Vegas uden de store ambitioner, der underholder på et mindre spisested og spiller en smule blackjack nu og da. Trods sin opmærksomhedstiltrækkende profession er han mest interesseret i at holde lav profil, for Frank er ingen illusionist, men derimod den ægte vare. Han kan se ind i fremtiden.

Uheldigvis sker der præcis det, som Frank har forsøgt at undgå: at nogen opdager hans evner. FBI kommer på sporet af ham og ønsker at bruge ham til at bekæmpe terrorisme, men trods det gode formål ønsker Frank ikke at være forsøgskanin.

Jeg kendte ikke meget til filmen inden, men jeg havde hørt plottet beskrevet ganske kort, og jeg troede, at den ville minde om Deja Vu med Denzel Washington. Det gjorde den ikke, men jeg blev alligevel mere end positivt overrasket. Historien fungerer fremragende og udvikler sig i en spændende og uforudsigelig retning. Og så har den en åben og uventet slutning, jeg ikke havde set komme, og den slags elsker jeg.

Nøgleord: , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *