Ghost Rider

Mens Hollywoods store drenge får lov til at lege med tegneseriehelte som Spider-Man, Batman og X-Men, må andre nøjes med resterne, og Ghost Rider er en af dem.

Han er faktisk en fed figur, men han har aldrig har opnået samme popularitet som de andre, og Hollywood har ikke rullet hele maskineriet ud for hans skyld. Selvom han har potentiale, er der ikke kræset for ham på samme måde. Der mangler et eller andet.

Nicolas Cage kommer aldrig for alvor ind i rollen, og da hans alterego er 100% computer-genereret og udstyret med en stemme, der lyder som en ond fyrste i en børnefilm, kunne hans rolle være gået til en hvilken som helst anden skuespiller, uden at det havde gjort en forskel. Eva Mendes er dejlig som altid, men hun kan ikke løfte hele filmen alene.

Faktisk er Matt Long og Raquel Alessi, de to unge udgaver af Cage og Mendes’ roller i begyndelsen af filmen, mere engagerende og troværdige, og man kunne næsten ønske, at de havde haft rollerne i hele filmen. Måske havde det været et friskere pust.

Ghost Rider er kort sagt en ordinær actionfilm med fede effekter, et par store navne og en tynd historie. Skam jer!

Nøgleord: , , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *