Separate Lives

Tom Beckwith (Jim Belushi) er en tidligere politimand, enkemand og enlig far til Ronni (en ung Elisabeth Moss), der studerer psykologi og er lun på sin lærerinde, den smukke dr. Lauren Porter (Linda Hamilton). En dag bliver han kaldt ind på hendes kontor, hvor hun beder ham om at overvåge hende, da hun oplever blackouts og frygter, at hun kan have begået et mord.

Separate Lives er på nogen måder en fattig mands Iskoldt begær. I begge film har vi en kvindelig hovedperson, der muligvis er morder, og en politimand, der forelsker sig i hende. Der er dog mange, mange forskelle også, så man kan ikke sige, at den for alvor har “lånt” noget. Men den fik mig alligevel til at tænke på Iskoldt begær med sine mange mystikskabende tvetydigheder, natklubscener og hede øjeblikke.

Jim og Linda er skønt selskab, og det er de nostalgiske følelser, der hjælper filmen godt på vej. Den er R-rated, og der er både mandlig og kvindelig nøgenhed, men kvaliteten er som en TV-produktion fra 90’erne, og soundtracket består af klagende blæseinstrumenter, hvilket er en tidstypisk detektiv-krimi-kliche. Man sidder næsten og venter på en klassisk fortællestemme.

Jeg vil kalde det en middelgod film. Jeg var godt underholdt af Jim og Linda, men det generelle niveau trækker ned. Der er ingen enkelte elementer, der skiller sig ud som rigtigt dårlige, men heller ikke som rigtigt gode. Handlingen er også fuld af klicheer, og derfor ret uoriginal. Men Jim og Linda er skønne, og de trækker mig op på seks hjerter.

I skrivende stund kan du se den på Amazon Prime.

Nøgleord: , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *