Sin City

Øjj… Fed film! Testosteron for alle pengene! Sin City er en rå og voldelig action-satan med fede biler, hårde fyre og frække damer, der vimser rundt i nærmest ingenting. Hvad mere kan man ønske sig?

Filmen er baseret på en tegneserie af Frank Miller, der er kendt for sin barske stil, og så er historien bygget op i en slags novelleform. Lidt a la go’e gamle Pulp Fiction, det vil sige en række mindre historier, der ender med at være forbundet. Det betyder, at man længe er lidt i tvivl om, hvad plottet egentlig er, ligesom med Pulp Fiction, men man ender med bare at sidde og nyde den fede handling. Og Quentin Tarantino er faktisk gæsteinstruktør på en af historierne, mens hovedinstruktøren er hans gamle ven, Robert Rodriguez.

Den visuelle stil er også unik. Sort/hvid, kraftige kontraster og få, velplacerede farver. Filmmagerne har forsøgt at genskabe stilen fra Millers tegneserie i et omfang, der ikke er set siden Dick Tracy fra 1990, og resultatet er ualmindeligt vellykket og et effektivt bidrag til den samlede filmoplevelse.

Sin City er simpelthen en kommende klassiker!

Nøgleord: , , , , , , , , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *