The Computer Wore Tennis Shoes

The Computer Wore Tennis Shoes er en Disney-komedie fra 1969. Det er den første af tre film med en ung Kurt Russell som college-knægten Dexter Riley, der oplever og udsættes for lidt af hvert.

I denne omgang bliver han ramt af lynet, mens han forsøger at installere et stykke elektronik i skolens nye computer. På mystisk vis absorberer han computerens egenskaber og forvandles til et supergeni.

Han bliver hurtigt berømt, men der er også andre, som ønsker at udnytte ham, ikke mindst den skurkagtige A. J. Arno, som spilles af selveste Cesar Romero, bedre kendt som Jokeren i Batman-serien med Adam West.

Det er en familievenlig ungdomskomedie med et sundt budskab om at holde fødderne på jorden og kende sine rigtige venner. Der er dog ikke mange af de ungdomsaktiviteter, vi kender fra andre film. Til gengæld er der lidt hygge-krimi-drama med bøvede banditter.

Det bliver aldrig rigtigt farligt eller nervepirrende. Men det er god, gammeldags underholdning, og det er sjovt at se Kurt Russell som ungdomsidol.

Du kan se den på Disney+

Nøgleord: , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.