The Vault

The Vault er en gyser fra 2017 med James Franco og Clint Eastwoods yngste datter, Francesca, der gør sit bedste for at gøre sin Hollywood-legende af en far stolt. Franco er ansat i en bank, og Francesca er en bankrøver, der kommer i store vanskeligheder, da det viser sig, at banken er hjemsøgt.

Det er en lille, uafhængig film, og jeg havde ikke hørt om den, før jeg faldt over den på Netflix. Men det er en af styrkerne ved de moderne streamingtjenester, synes jeg, og det kan godt betale sig at tage en chance med en film, man ikke har hørt om. Der er gode muligheder for, at blive positivt overrasket. Man har ingen forventninger, og ofte kommer de bedste filmoplevelser, når man mindst venter det.

Der er masser af god underholdning i The Vault. Temaet er set før i mange andre film, men placeringen er en ny og ganske interessant vinkel. Der er også et tvist, du muligvis kan regne ud. Jeg gjorde, men ikke for tidligt, og det var et tilfredsstillende tvist alligevel. Og ellers er der gode gys og blodige drab efter velkendte, men også velfungerende opskrifter.

I skrivende stund kan du se filmen på Netflix.

Nøgleord: , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *