The Warrior and the Sorceress

The Warrior and the Sorceress er en fantasy-film produceret af Roger Corman. Den foregår på en fremmed planet i en fjern galakse, hvilket afsløres af en ekstra sol på en skyfri himmel, men det er en barbarisk verden a la Conan-filmene, så den kunne lige så godt have foregået i en svunden tid på vores egen jord.

David Carradine er den sidste kriger fra en gammel krigerklan og lejesoldat, der ankommer til en lille by, hvor to rivaliserende klaner kæmper om magten og herredømmet over byens eneste brønd. Han tilbyder sine færdigheder til højestbydende, spiller dem ud mod hinanden og ender med at bekæmpe dem begge, da han opdager en tilfangetagen troldkvinde, som ikke blot er gudeskøn, men også har et traditionsbundet forhold til hans gamle krigerklan.

Det er en B-film, og jeg er ikke synderligt imponeret. Hele filmen foregår i byen, som er begrænset til det, der svarer en stor gårdsplads. Kulisserne ser billige ud, og man savner de store, flotte landskabsscener, som ellers ofte kendetegner eventyrfilm.

Kampscenerne er også en anelse kluntede. Carradine er jo kendt fra kampsportsroller, men jeg synes ikke, at det kommer til udtryk i denne her.

Historien er tynd, og du har set alting før i bedre film i genren. Men trods kritikpunkterne er den tilpas underholdende, og det hjælper – selvom det er billige, lumre point – at troldkvinden er en smuk, argentinsk kvinde, der render topløs rundt i g-streng i hele filmen.

Den må nøjes med fem hjerter, men hvis du er til B-film, Carradine og argentinske skønheder, så kan du formentlig få en fin, lille filmoplevelse ud af den alligevel.

I skrivende stund kan du se den på Amazon Prime.

Nøgleord: , , , , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *