True Memoirs of an International Assassin

True Memoirs of an International Assassin er en actionkomedie instrueret af Jeff Wadlow, hvis eneste anden film, jeg har set, er Kick-Ass 2, som jeg husker som en ganske udmærket 2’er trods de dårlige anmeldelser og andre kontroverser. Den er produceret til Netflix, og Kevin James er tilbage som actionhelt i bedste Paul Blart-stil.

Sam Larson er bogholder, men han drømmer om at blive forfatter, og han arbejder på en bog om en fiktiv, international lejemorder. Han kæmper med slutningen, og da en gammel ven fortæller ham om en mystisk lejemorder kendt som Spøgelset, “låner” han idéen. Det lykkes ham at finde et forlag, men da bogen udkommer, har de valgt at tilføje “True” i titlen og udgive den som en selvbiografi, og inden længe bliver Sam kidnappet og bragt til Venezuela, hvor alle tror, at han er det rigtige Spøgelse.

Det er en klassisk forvekslingskomedie og en typisk Kevin James-film, og det overrasker mig ikke, at anmelderne har været benhårde. På Rotten Tomatoes har den fået en yderst sjældent score på 0%, men det er dog baseret på kun 8 anmeldelser.

MEN jeg kunne lide den. Den undgår alt det, der kunne have gjort den plat eller decideret usjov, og den lever højt på Kevins charme og perfekte præstation som usandsynlig actionhelt. Det er muligt, at han spiller den samme type hver gang, og at han er en familievenlig sitcom-komiker, der mangler den kant, man ofte forbinder med større navne i humorens univers, men han er likeable, og det, han kan, fungerer i den rette sammenhæng. Jeg var godt underholdt, og det står jeg gerne ved.

Nøgleord: , , , , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *