X-Men Origins: Wolverine

Wolverine introduceres i de første tegneserier og i X-Men-filmene som en enspænder med en mystisk fortid. Han kan intet huske, og på grund af hans evne til at hele på rekordtid, er det umuligt at bestemme hans alder. Der er skrevet mange historier om hans oprindelse, og efter X-Men-filmenes succes er det blevet tid til at filmatisere Wolverines egen historie.

Handlingen er løst baseret på forskellige tegneserier om Wolverine. Der er lånt detaljer her og der, og nogle figurer er skrevet en anelse (eller mere) om. Nogle ændringer vil uden tvivl møde kritik fra hardcore fans, men som optakt eller forhistorie til X-Men-filmene, fungerer filmen i grove træk udmærket. Hugh Jackman og Liev Schreiber leverer varen, og Danny Huston er en effektiv skurk. Filmen har gode øjeblikke, men desværre er der også en del steder, hvor handlingen falder fra hinanden. Som en god bog, hvor nogen har rykket en masse sider ud. Der er lidt for mange ender, der er samlet i en uskøn kællingeknude, og lidt for mange detaljer, der ikke rigtigt holder. Og det trækker den ned i forhold til de mange andre superheltefilm.

Det er actiondelen, der trækker den op. Wolverine er sej, og der er masser af store actionscener og masser af fede effekter.

Nøgleord: , , , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *