Avenue 5

Hugh Laurie, som du formentlig kender fra House, Den sorte snog og meget andet, er tilbage som den rumfarende krydstogtskaptajn, Ryan Clark, der forsøger at bevare roen og overblikket, da Avenue 5 ryger ud af kurs, og en rejse på 8 uger forlænges til 3 år.

Han får irriterende, nytteløst og endda obstruerende selskab af Josh Gad, der spiller milliardæren og rederiejeren Herman Judd, som også er ombord og bidrager med lige dele uvidenhed og inkompetence.

Og så er der gensyn med Neelix fra Star Trek: Voyager dvs. Ethan Phillips som en tidligere astronaut, der forsøger at malke sin berømmelse og score damer.

Det er ikke en lårklaskende komedieserie, men snarere en omgang satire. Der er masser af samfundskommentarer, og den er ikke bange for at være grov, men den rammer også skævt nu og da, og platheden sniger sig ind her og der.

Den er fuld af overraskelser, og den har et persongalleri med masser af gode, skøre figurer, enkelte sympatiske og andre mere tåkrummende, men på en togulykke-måde, så man er nødt til at kigge.

Selvom den ikke er perfekt, fungerer den, og den har noget, der fanger og fastholder dig – i hvert fald mig. Jeg slugte hele første sæson på en aften. Der er også kun 9 afsnit på ca. en halv time, men alligevel. Den fik mig på krogen.

Nøgleord: , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *