G.I. Joe: The Rise of Cobra

En militær konvoj, der transporterer et nyt masseødelæggelsesvåben baseret på nanoteknologi, bliver angrebet af terroristgruppen Cobra. Soldaterne Duke (Channing Tatum) og Ripcord (Marlan Wayans) overlever med nød og næppe, da de får hjælp af en hemmelig specialstyrke kaldet G.I. Joe. De to lader sig rekruttere i kampen mod Cobra, og så går det løs.

G.I. Joe: The Rise of Cobra er baseret på en serie af actionfigurer skabt af legetøjsfabrikanten Hasbro. De udgør en klassisk specialenhed af soldater med unikke evner og karaktertræk. En uortodoks gruppe, der ikke følger ordrer, men arbejder sammen ud fra en fælles forståelse af retfærdighed. Det er ikke nogen ny idé, tværtimod, men det er en opskrift, der ofte virker.

Det er en visuelt flot film med fede effekter og masser af rå action. Der er alt, man måtte ønske sig. Biljagter, skuddueller, sværd- og nævekampe. Handlingen er forudsigelig, plottet er simpelt, og her er intet, der adskiller den fra de nærmeste konkurrenter. Men den er større. Flottere. Federe. Og det tæller i denne genre.

Nøgleord: , , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *