Iron Man 2

Tony Stark er en superhelt uden en hemmelig identitet. Han er populær i befolkningen, men myndighederne vil have fingrene i hans dragt, som de mener er et våben med militære muligheder, og når man ikke har en hemmelig identitet, er det nemt at blive stævnet af Onkel Sam. Eller angrebet af misundelige superskurke. Så det er hårdt at være Tony Stark.

Iron Man 2 forsøger at leve op til forventningerne efter en fantastisk etter. Det er en svær opgave, og man kan sagtens diskutere, om den er lige så god. Men den er mere end Iron Man på nye eventyr. Historien fortsætter, og der står klart, at der er mere på vej. At Iron Man 2 blot er et enkelt kapitel, ikke bare i historien om Iron Man, men også i historien om den kommende Avengers-film. Og som mangeårig fan af tegneserier og superhelte må man glæde sig.

Scarlett Johansson introduceres som mesterspionen Black Widow.

Der er masser af action, fede effekter, humor og alt det, der gjorde den første Iron Man så god. Der er nye skurke, nye helte, fede biler og skønne damer. Alligevel er den ikke helt så god. Den er tæt på, og den er slet ikke dårlig, men den mangler lige det sidste for at leve op til de forventninger, der var umulige at holde i ro.

Iron Man fik alle ti hjerter. Iron Man 2 må nøjes med otte.

Nøgleord: , , , , , , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *