Knocked Up

Knocked Up er en komedie fra en ny generation af komikere, der handler om manges værste mareridt; at tage i byen og score en laber lamsebamse, glemme alt om gummidippedutten i farten og – for at bruge den danske pendant til udtrykket “knocked up” – bolle hende tyk.

Ben Stone (Seth Rogen) er en drengerøv, der lever op til sit efternavn. Et bonghoved, der sammen med sine mere eller mindre nørdede kammerater stener dagen lang og arbejder på en hjemmeside, der er et online opslagsværk over nøgenscener i film. Alison Scott (Katherine Heigl) derimod er en karrierekvinde, der lige har scoret jobbet som TV-vært på E! News. Men skæbnen (og en røvfuld tequila) vil, at de to støder sammen – i mere end én forstand – og det får konsekvenser.

Knocked Up taler direkte til den uforbederlige ungkarl, der bor i os allesammen, og den udstiller på det groveste, hvor afrettede (læs: under tøflen) vi i virkeligheden er, når det modsatte køn rykker os i (desværre) ørerne. På det punkt er filmen hudløst ærlig og rigtig, rigtig morsom.

Men på ét punkt holder den ikke. En fyr som Ben Stone ville næppe have en ærlig chance for at score en pige som Alison i ædru tilstand, måske ikke engang i beruset tilstand, trods deres fælles situation. Jeg har i hvert fald mine tvivl.

Men alt i alt en fed, sjov og endda romantisk lille film.

Nøgleord: , , , , , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.