The Golden Child

The Golden Child er en fantasy-actionkomedie fra 1986 med Eddie Murphy som privatdetektiven Chandler Jarrel, der specialiserer sig i forsvundne børn. Han bliver opsøgt af Kee Nang, der leder efter et ganske særligt, tibetansk barn, hvis skæbne også afgør hele verdens skæbne.

Det er en klassisk Eddie Murphy-film, og selvom han hedder og laver noget andet, er det næsten som at se Frækkere end politiet tillader med mystik og magi. Han er den samme charmerende, respektløse gavflab, der hustler sig ud af en hver situation, og får alle skurkagtige typer til at se rødt. Denne gang går det ud over selveste Charles Dance.

Bortset fra Murphys umiskendelige humor, er det en moderne fantasy-film i samme ånd som John Carpenters Hvem springer kineserne for? Jeg genså den forleden og fik lyst til at gense denne også. Det blev endda et gensyn med både James Hong og Victor Wong, der medvirker i begge film.

Det er en sjov og sød Eddie Murphy-film. Det er også en fin fantasy-film selvom nogle af effekterne er ældet på skrækkelig vis.

Nøgleord: , , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.