The Return of Swamp Thing

The Return of Swamp Thing er en superheltegyser fra 1989 instrueret af Jim Wynorski. Han har bl.a. instrueret Forbidden World, Not of this Earth og mange andre B-film.

Det er efterfølgeren til Wes Cravens Swamp Thing fra 1982. Skurken Anton Arcane overlevede og er tilbage i menneskeform. Denne gang forsøger han at finde en kur mod alderdom, og det fører til mange mislykkede eksperimenter.

Adrienne Barbeau er ikke tilbage. I stedet træder Heather Locklear ind som Abigail Arcane, skurkens steddatter. Hun er en lidt for blond, men sød blomsterhandler, der har brug for at konfrontere sin stedfar om sin mors død.

Det går ikke som ventet, da han lige står og mangler hendes DNA i sine eksperimenter, og så må Swamp Thing spænde de plantebaserede muskler.

Fjollerierne tager overhånd

Wynorski er en udmærket filmmager. Jeg kunne godt lide de andre, nævnte film, jeg har set og anmeldt. Men han er ingen Wes Craven. Den første film var bedre. Fjollerierne tager overhånd denne gang. Flere dumme håndlangere. Flere komiske indslag.

Man kan sagtens hygge sig med den, og det gjorde jeg. Selvom humoren er for dum til at være sjov, er der fin action og lidt veldrejede damer til husarerne. Det er alt sammen på B-niveau, som forventet, men det har også sin charme.

Den får kun fem hjerter, fordi især humoren trækker ned.

Nøgleord: , , , , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.