Wanted

Folkene bag Wanted har set The Matrix. Der er masser af vilde actionscener i såkaldt “bullet time,” og filmens antihelt passer et kedeligt kontorjob indtil en dag, hvor han bliver samlet op af en laber dulle, der kan fortælle ham, at han i virkeligheden er helt speciel.

Derfra udfolder der sig en historie om lejemordere med overnaturlige egenskaber, og trods førnævnte og andre inspirationskilder er historien både spændende og original. Der er flere gode drejninger, og plottet twister uden at falde på halen. Angelina Jolie er tilbage, og hendes nybagte status som mor har hverken gjort hende mere fyldig eller mindre dejlig.

Wanted er løst baseret på en tegneserie af Mark Millar, der bl.a. har forfattet Superman: Red Son, en alternativ version af den klassiske fortælling om hittebarnet fra Krypton, hvor han i stedet lander i Sovjetunionen under den kolde krig og af samme grund bliver en superhelt, der kæmper for socialisme og stalinisme. Det diametralt modsatte af den ærkeamerikanske helt, vi kender, og som sådan en ret fascinerende fortælling, som det kunne være spændende at se filmatiseret en dag. Men det er en anden snak. Den korte historie om Mark Millar er, at han er fuld af nye, spændende idéer.

Selvom filmen kun er løst baseret på forlægget, er den forrygende underholdning, og Angelina er i topform. Har du brug for at vide mere?

Nøgleord: , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *