Brightburn

Brightburn er en supergyser fra 2019 produceret af James Gunn (Guardians of the Galaxy) og skrevet af hans bror, Brian, og fætter, Mark. De to har tidligere skrevet cheerleader-komedien Bring It On Again og actioneventyret Journe 2: The Mysterious Island sammen, og Brightburn er deres første gyser.

Tori (Elizabeth Banks) og Kyle (David Denman) er et ungt, barnløst bondepar fra Brightburn, Kansas, der føler, at deres bønner er blevet hørt, da et meteornedslag viser sig at være et rumskib med et spædbarn indeni, og de beslutter at adoptere ham og opdrage ham som deres egen søn.

Hvis du kender dine superhelte, vil du bemærke lighederne med Supermans oprindelseshistorie, og det er netop præmissen i Brightburn. Det er en slags hvad-nu-hvis-historie. For rumvæsener er sjældent venligtsindede i film. Med mindre de altså er superhelte. Eller E.T.

Adoptivsønnen i Brightburn er hverken superhelt eller E.T. Så meget har du nok regnet ud.

Det er en interessant ide til en gyser. Ikke helt original, kan man sige, men et spændende tvist, der fungerer og leverer fundamentet til en medrivende og tempofyldt supergyser, der fuckede godt og grundigt med min indre superheltefanboy.

Nøgleord: , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.