Elektra

Jennifer Garner, også kendt fra TV-serien Alias, er en af Hollywoods hotteste action-babes netop nu, og efter min ydmyge mening det helt rette valg til rollen som Marvels læderklædte snigmorderske, Elektra.

Hun nappede rollen allerede for to år siden i Daredevil med Ben Affleck og var på mange måder det bedste, man kan sige om den film, der ganske vist var hæderlig, men slet ikke levede op til andre tegneserie-filmatiseringer, som Spider-Man og X-Men. Og det ser desværre ud til, at det er en tendens, der fortsætter, for sidste års The Punisher hørte til i samme ende, og nu kan vi føje Elektra til denne liste også.

Elektra døde ganske vist i Daredevil (eller sådan så det i hvert fald ud), men mystisk, østasiatisk magi bringer hende tilbage, mere dødbringende end nogensinde. Efter sit rendezvous med Daredevil og sin fars død, har hun kastet sig over sit “arbejde,” men hun lader sig alligevel overtale til at tage et par dage fri. Hun får dog ikke lov at dovne længe, før helvede atter bryder løs. Da hun får et job, hun ikke kan gennemføre på grund af moralske skrupler, beslutter hun sig for at kvitte branchen for bestandigt. Men så nemt går det ikke.

Som nævnt er Elektra et hæderligt forsøg på at bringe endnu en tegneseriefigur til live, og filmen lever især i kraft af Jennifer Garner, der er hot og sparker røv. Der er masser af action og spænding, og visuelt er der intet at komme efter. Elektra er derfor bedre end både Daredevil og The Punisher, men stadig ikke i nærheden af Spider-Man eller X-Men.

Nøgleord: , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *