Guardians of the Galaxy Vol. 2

Guardians of the Galaxy Vol. 2 er den 15. film i Marvels filmunivers og efterfølgeren til den første film om de gæve galaksevogtere, naturligvis. Det er også den sidste film, jeg mangler at anmelde i MCU.

Peter Quill aka. Star-Lord og resten af det umage hold er tilbage. Denne gang rager de uklar med en overklasserace kaldet “Sovereigns,” og så møder Quill sin mystiske, udenjordiske far.

Formlen er ikke overraskende den samme, og instruktøren James Gunn dobler op på alt det, der virkede i den første film. Musikken fylder endnu mere, og flere scener forvandler sig til et ballet-agtigt skue af ødelæggelse og massemord. Jo, det er egentlig ret morbidt, men det er en actionkomedie. Bare læn dig tilbage og prop popcorn i guffelugen.

Der er uundgåeligt lidt platte jokes her og der. Men der er også en god, endda rørende historie om venskab og familie. 1’eren satte dem sammen, og 2’eren sammentømrer dem. Nogle får klinket skårene og andre indser endelig, hvad de føler for hinanden.

Marvel-filmene er som moderne 80’er-film. De rummer lidt af det hele. Det er god underholdning. 1’eren er bedst, men 2’eren er en solid efterfølger.

Nøgleord: , , , , , , , , , , , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.