Guns Akimbo

Guns Akimbo er en New Zealandsk actionkomedie fra 2019 med Harry Potter aka. Daniel Radcliffe og Samara Weaving (Ready or Not, The Babysitter).

Radcliffe er en ung fyr, der bruger sin fritid på at trolle trolls. En dag troller han brugerne hos Skizm, et slags live-streamet Death Race- og Fight Club-agtigt kampspil med dødeligt udfald. Den skurkagtige bagmand bliver skidesur og pudser spillets champion, psykotøsen Nix (Weaving), på stakkels Radcliffe.

Det er en cool actionfilm med masser af fede stunts, lækre kameravinkler, hurtigt klippearbejde, skøre og/eller seje Mad Max-lignende skurke, og Radcliffe som en modvillig anti-helt af den variant, der lægger for i boksershorts, morgenkåbe og ekstra-store tigerpotetøfler.

Weaving er en ustoppelig dræbermaskine, der minder mig om en blanding af Terminator og Kurgan i Highlander – bare som teenage-pige. Det er ikke realistisk, men det er dælme heller ikke meningen. Det er bare flippet actionguf.

Min filmmakker syntes, at den var lidt for smart. Cool for at være cool uden helt at lykkes. Men jeg var vældigt godt underholdt.

Nøgleord: , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.