Hellbound: Hellraiser II

Stakkels Julia Cotton (Ashley Laurence).

Hellbound: Hellraiser II er instrueret af Tony Randel, der var Editor på den første film. Han har også været en af effektfolkene på film som Galaxy of Terror, Forbidden World og selveste Flugtaktion New York.

Det meste af rollelisten er tilbage. Kirsty er indlagt på en anstalt, fordi ingen tror på hendes vilde historie om de sadomasochistiske dæmoner. Men lige som i 1’eren vil de døde ikke forblive døde, og det er alt, jeg vil afsløre om handlingen.

Uden at afsløre hvem, hvordan og hvorfor, kan jeg sige, at det er en klassisk 2’er. Historien gentager sig med tilpas mange tilføjelser og nye vinkler. Konceptet og mytologien udbygges, og den er lige så klam og tilpas underholdende som 1’eren.

På nogle punkter er den bedre. Der er nogle fede detaljer, både visuelt og plotmæssigt i den videre fortælling.

På andre punkter er den desværre ringere. Nogle detaljer er underlige bare for at være underlige, og nogle hændelser virker helt tilfældige, ulogiske og meningsløse. Handlingen er mere ujævn, og der er nogle kreative valg, som gør den svagere end forgængeren.

Du kan sagtens nyde den alligevel. Der er masser effektfulde, blodige scener, og de stakkels piger render rundt på sædvanlig horror/slasher-manér. Den er stadig fantasifuld og en godbid for gore-fans.

Nøgleord: , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.