The Arena

The Arena er en exploitation-film fra 1974 med Pam Grier, en af 70’ernes største sexsymboler, og Margaret Markov, der havde en kort karriere i genren, før hun giftede sig med en producer og stoppede.

De to kvinder er slaver i det romerske rige og i tjeneste hos en gladiator-ejer, der går og leder efter noget nyt til sit publikum. En dag opstår et slagsmål blandt kvinderne, og så får deres herre en lys ide. Men de gæve kvinder vil hellere kæmpe for deres frihed.

Det er ikke en kvindelig Spartacus, men en B-film, der dyrker fetichen mere end historien, og den har de samme problemer som The Big Bird Cage. Den tager ikke sig selv og volden alvorligt. Tonen er fjollet, og niveauet er amatøragtigt. Det er et decideret turn-off.

Det skal dog siges, at lige som i The Big Bird Cage finder den langsomt melodien og bliver en anelse bedre i anden halvdel. Og der er heller ikke de samme lumre platheder, så det er en marginalt bedre film.

Jeg ender på samme bedømmelse. Der er for meget, der trækker ned, og marginalerne er ikke nok til flere hjerter. Jeg må konstatere, at jeg heller ikke er til denne type exploitation-film.

Hvis du er, kan du se den på Amazon Prime.

Nøgleord: , , , , , , , .Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *